Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stunden ger ett skeende

som en säll sälle
på en solvarm klippa
när stunden accepteras
i djupare och djupare
avslappning




Fri vers av ecel
Läst 386 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-12-24 09:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ecel
ecel