Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bra

Klara av
tills varje stund är klar

Min bön
Gode Gud
Låt oss ha det
Bra tillsammans

Jag älskar dig




Fri vers av ecel
Läst 343 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-01-03 16:19



Bookmark and Share


  aol
Så fint,
2019-01-12
  > Nästa text
< Föregående

ecel
ecel