Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Isadora


JA

Rynka inte på näsan åt det magiska barnet
som vill ha humor,upptåg, äventyr
att glädjas åt och att glädja andra

Det Är Själva Grundbulten I Tillvaron




Fri vers av ecel
Läst 428 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-01-11 18:49



Bookmark and Share


  aol
Så sant och bra skrivet,
2019-01-12
  > Nästa text
< Föregående

ecel
ecel