Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Återresan

Hand i hand med min älskade
i alla hens former

En gränslös kärlek
i kaos och frid

I otroligt välfylld, obeskrivbar, humoristisk
samvaro

JAG ÄLSKAR

Åh alla dessa ATT och ATT INTE




Fri vers (Fri form) av ecel
Läst 397 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-12-22 13:08



Bookmark and Share


  Niliboy
Fint! Å god jul!
2018-12-23
  > Nästa text
< Föregående

ecel
ecel