Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att gör@

Vill du vara en garant för fred.
Sanera alla granater
som ligger på ditt fält
där andra kan trampa
med sina ord och handlingar

Vill du vara en garant för fred
Se dig själv som sådan




Fri vers av ecel
Läst 292 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-12-30 13:19



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Kloka ord
Att självså!

2019-02-28

  Niliboy
Och var snäll!
2019-01-01
  > Nästa text
< Föregående

ecel
ecel