Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


FRITT

Hej min gamla syfröken
nu klipper jag
din förbannelses
fjättrandes bojor
som du inte ens
menade att
belägga mig med

Hallelujah




Fri vers av ecel
Läst 368 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-12-31 12:03



Bookmark and Share


  Niliboy
Ja, att spränga bojorna å följa Jesus är stort! Halleluja!!!!
2019-01-01
  > Nästa text
< Föregående

ecel
ecel