Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skapar

I vissa hem är det alltid natt
tapeterna stramar av ljuset där bakom
horisonten vilar på fönsterblecket,
hennes fingrar målar träd på golvet
du lyssnar till deras främmande puls
drar grenar ur väggarna
trär dem med löv, slår ut
med armarna, omfamnar
det outforskade mörkret




Fri vers av Grävling
Läst 243 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-06-16 23:55



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Underbart fint
2018-07-14

  Aisha VIP
"hennes fingrar målar träd på golvet
du lyssnar till deras främmande puls"
Jag är så förtjust och tagen över hur du hanterar och jonglerar med språket och hur du frammanar känslor....
tycker mycket om....
/Aisha
2018-06-19
  > Nästa text
< Föregående

Grävling
Grävling