Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Haikusvit


Jag fyller din kropp med kärlek

 

 

Jag fyller din kropp

med kärlek och sinnesro

Håll händer nära

 

Vackra tankar nu

Se in i mina ögon

Låt ljuset brinna

 

Vila mot skuldra

mjuka händers smekningar

Låt tankar flyga

 

Där finns din frihet

Låt kropp och själ fyllas nu

Sök i öppna rum

 

 




Bunden vers (Haiku) av Nils-Robert
Läst 433 gånger och applåderad av 23 personer
Publicerad 2018-06-17 19:45



Bookmark and Share


  DominiQueen
Så enkelt, så självklart - egentligen.

... väldigt vackert - i källan bortom allt som kan skava - illustrerat om vad nog alla längtar, en närande, kärleksfull intention och fysisk välvilja i en trygg och tillåtande omgivning, där någon vågar ta initiativet och viljestarkt men så mjukt ömsint leder in ljuset .

Så kärleksfullt skildrat.
TACK. Tack för påminnelse om äkta liv.
Kärlek i dess renaste form.
2018-09-12

  Tina79
Så vackertm
2018-08-21

  Tina79
Du skrivet så vackert.
2018-08-21

  Classico VIP
Underbar kärlekspoesi!
2018-07-29

    ej medlem längre
Så nära och innerligt får du även perspektivet att lyfta i slutraderna av varje haiku!
2018-06-26

  överlevaren VIP
Helt underbart!
2018-06-23

  Fem hjärtan VIP
Ljuvligt vacker kärlekspoesi!
2018-06-21

  Rise Little One
Kärleksfullt och njutbart ögonblick!
2018-06-18

  Feliaxel VIP
Vackert skaldat
2018-06-18

  ULJO
Poesi i kärlekens namn, fint
2018-06-18

  Marita Ohlquist VIP
Bra skaldat om kärlek, värme och gemenskap!
2018-06-18

  DavidM VIP
Ömhet och passion, fint skriftat.
2018-06-18

  Eva Langrath VIP
Vacker kärlekspoesi
2018-06-18

  Blått Norrsken VIP
Du kan konsten att fånga ögonblick av hetta!!! Bravo
2018-06-17

  Janina Kaminska
Vackert om närhet
2018-06-17

    ej medlem längre
så otroligt vackert ! bravo !
2018-06-17
  > Nästa text
< Föregående

Nils-Robert
Nils-Robert