Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vänta inte med att höra av dig till dem du bryr dig om till någon annan bättre gång ... Ty när det väl känns som rätt tid att höra av dig ... kanske den du bryr dig om ej längre finns där ...


Är det någon du tänker på just nu ...

... som du ej
på länge hört av?

Någon du
saknat 
lite mer än 
blott bara ett tag?

Undrar du
lite hur den mår?

Ty när ni sist hördes av
var ju inte precis igår ...

Varför slår du ej
en liten signal
till den du tänker på ...

... för det är kanske
kanske som så
att den i samma tankar
om dig i sin verklighet går ...

Men liksom dig
för att själv höra av sig
när det gått en tid
har väldigt svårt ...

 

 

___________________________
Tidigare publicerad här i januari 2016
Men den förmedlade innebörden i budskapet
saknar bäst föredatum och är värd att återpubliceras
igen och igen och igen ...




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Peter Stjerngrim VIP
Läst 247 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2018-06-19 04:34



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Viktig uppmaning...bra...
2018-06-20
  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP