Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du behöver änglarna


Dina tårar smakar hav
på mina tröstande ord
och mina omfamningar; försumbara.

Vore jag jorden, skulle jag innesluta dig
i mitt innersta,
och flyta ut över dig som ett skyddande hölje.
Om jag ägde makten,
skulle jag suga det svarta ur ditt bröst,
svälja det helt och hellre dö,
än att se det förtära dig.
Jag skulle smeka din kind
och lyfta det blanka ur dina ögon
för jag vägrar se dig drunkna.

Jag önskar jag kunde plocka änglarna
ur mitt hår
och skänka dem till dig,
för de ger mig ingen glädje
om du gråter vid min sida.




Fri vers av smilla
Läst 431 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-06-09 12:25



Bookmark and Share


    Evalizamaria
fy fan vad hjärtskärande-- fantastiskt... im amazed my friend.
2007-12-19
  > Nästa text
< Föregående

smilla
smilla