Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

TvåHundraÅttioTreTusen(13)

En signatur
på en streckad linje.
Det är allt som behövs
säger hon och pekar.
Hennes livs dröm
ligger i mitt beslut.
Hon som blev mamma
vid sjutton
drömmarna
och livet
som sprang ifrån henne
nu är det väl ändå
hennes tur.
På något sätt
är det ju sant
men det känns
som att hon
belamrar mig.
En signatur
det sista hindret
visst vill
jag väl hjälpa henne?
Jag skulle kunna
skylla och försvara
min handling
där och då
men med vad?
Jag undrar bara så
vad tänkte
hon egentligen
eller skrattade
hon efteråt
när hon gick
iväg med sin dröm
signerad av mig.





Övriga genrer av HenrysDotter
Läst 134 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-06-19 13:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

HenrysDotter
HenrysDotter