Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in
 

Oskulden Dog Ung ... [2]

Ordet växte och blev sin egen verklighet avskiljd från yttervärldens samstämmiga konspiration mot flickpojken. Flickpojken drog sig på samma gån allt längre ifrån det mänskliga dramat som hen exploderade i självförbrännande utlevelse. Rösterna som varit följeslagare så länge hen kunde minnas tog allt fastare form och uppgraderades från följeslagare till tydligt defininerade, separata personligheter som alla slogs om kontroll över flickpojkens kropp.

En del av dem var grubblande och mörka till sinnes, andra vägrade kännas vid yttervärldens påverkan på deras egen subjektiva verklighet. En del sökte utlevelse för den hormonella lust som rev och slet i flickpojkens kropp, några letade skatter i flickornas omklädnings rum under lektionerna i gymnastik eller hens kusins byrålådor, ovärderliga skatter som hen bar i yttersta hemlighet och kände sig behagligt bekväm i, skatter som hen kände sig hemma i.

Hens kropp envisades dock fortfarande med att vara en pojkes och blev under puberteten allt mer en pojkes kropp, en kropp som på samma gång kändes helt rätt och samtidigt ofattbart fel, när hens fingrar och händer gick på upptäcktsfärd över den egna anatomin.

När flickpojken var 13 fick hen sin första kyss, av en flicka från samma skola som hen gick på. Det skedde under en av de danser som hölls i skolans gymnastiksal den första lördagskvällen i varje månad och alla förväntades vara där, utom skolans tuffingar i slitna jeans och skinnjackor som dock brukade hänga utanför gymnastiksalen med stora bersprängare som dunkade ut tung musik på hög volym. Flickpojken hade inte velat gå egentligen men det fanns de bland rösterna som ville. Dessutom var hens mamma inte överdrivet förtjust i tanken på att hennes lilla pojke skulle dansa med flickor och kanske ännu mer än så. Det var förmodligen detta motstånd från den kvävande modern som fick flickpojken att bestämma sig för att låta de utlevande, kontaktsökande rösterna få sin önskan uppfylld.

Flickan som gav flickpojken hens första kyss var ny på skolan och hade ett ganska alldagligt utseende med en inte alltför tydligt utvecklad kropp. Hennes bröst syntes knappt under den ljusblå kofta hon bar över sin tunna gula klänning och hennes kroppsform var rak som en lyktstolpe, men hon hade de vackraste gröna ögon flickpojken någonsin hade sett och hen stegade med uppbådad självsäkerhet fram till flickan som log och accepterade flickpojkens invit till att dansa vilket de båda gjorde ganska klumpigt till den närapå outhärdliga tuggummi pop som var populär vid den tiden.

Av någon anledning uppstod det ändå någon sorts förbindelse mellan dem och de dansade med varandra nästan hela kvällen innan de strax efter sista, långsamma dansen när alla pojkarna utan någon störra framgång försökte fly undan flickornas önskningar om att dansa nära.

När dansen var slut hämtade flickpojken och flickan hen dansat med hela kvällen sina jackor men istället för att gå till busshållplatsen utanför skolan smög de ut bakvägen och promenerade ner förbi fotbollsplanerna och löparbanorna tills de var utom synhåll från skolan i skydd bakom några stora buskar lade flickan sina händer på flickpojkens axlar och lyfte upp sig själv på tå för att kunna kyssa hens stora mjuka läppar. Hen kysste flickan tillbaka och lade sina händer på hennes armar medan hon lät sina händer vandra ner över flickpojkens obekvämt platta bröstkorg. Hon lutade sitt huvud mot hens axel aoch tryckte sig mot hen.

Ingen av dem sade ett ord men flickpojken kände hur hens kön styvnade av närheten av flickans varma mjuka kropp, hennes bröst som pressades mot hen, hennes friska tuggummi andedräkt mot halsen och vetskapen om att deras kön bara befann sig ett par centimeter ifrån varandra.

De kysstes igen och flickans händer sökte sig allt längre ner längs flickpojkens bröstkorg, mer mot midjan, mot skrevet där hens uppenbart manliga kön nu darrade av blodfylld upphetsning, spänt som en fjäder. Nervöst och upphetsad lät flickpojken sina händer söka sig mot flickan bröst. Kyssarna fortsatte allt mer intensivt och allt mindre nervöst. Detsamma gällde deras beröring av varandras kroppar. Runt omkring dem var det bara nattens insekter och fåglar som hördes, luften var kylig och bådas deras bröstvårtor had styvnat av både beröring som av kylan.

De två förälskade lade sig ner i det daggfuktiga gräset och fortsatte kyssas och smeka varandras kroppar, utanpå kläderna till att börja med men efterhand som upphetsningen gjorde dem allt mindre nervösa letade sig händerna in under kläder och underkläder.

Oskulden var fortfarande lika död som den redan då hade varit i flera år men flickpojkens väktare, såväl de som var vända såväl inåt som utåt hade för länge sedan begravt minnena av dess död bredvid den döda oskulden. Det var förmodligen därför som flickpojken inte fick samma njutningsfyllda upplevelse av deras anatomiska upptäcktsresa som flickan fick.

Hon kastade sitt huvud bakåt och sköt upp sina bröst mot flickpojkens ansikte med ett illtjut som skrämde dem båda två en aning och när flickpojken drog till sig den hand hen hade smekt flickans kön med var den täckt av ett tjockt kletigt slem som luktade starkt av sockrad filmjölk och grillade marshmallows med underton lätt fuktigt hösilage. Det var en doft flickpojken aldrig skulle glömma och för alltid förknippa med sexuell upphetsning.
Prosa av The Red Crow
Läst 185 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-06-19 14:07Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

The Red Crow
The Red Crow