Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Varför ska man prenumerera för

om man kan tillhandahålla lösnummer
Det är den stora frågan…

Ken Cassel
19/6-2018




Fri vers av Ken Cassel
Läst 184 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-06-19 14:46



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Oftast är prenumerationerna billigare per del än om man köper lösnummer, men det är nog bäst att man håller koll på siffrorna...:-)
2018-06-20
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel