Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bort bortom ljuset


Jag är svart

Fast i ett mörker

Kedjad till flykt

Livet ringlar sig fram som en orm.

Därborta skiner ljuset,

Hoppet

Det som glöder så

Starkt

Men

jag är inte där.





Fri vers (Fri form) av Boneyfrank VIP
Läst 144 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-06-19 19:11



Bookmark and Share


  BenGust VIP
Det livgivande ljuset är alltid nån annanstans än där man själv
oftast befinner sig, känns det som.


2018-06-21

  Viksten
Starkt
Vemodigt
Dikt som väcker känslor
Bra
2018-06-19
  > Nästa text
< Föregående

Boneyfrank
Boneyfrank VIP