Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag sticker fram hakan

då jag tycker att någonting är åt helvete
När jag tycker att något är ruskigt fel
Då jag inte kan hålla det inom mig längre
utan då det bara måste få komma ut för att jag
ska ha en chans att kunna leva ut lite mer
För att jag ska ha en chans att ens kunna
fortsätta att le

Ja, jag sticker fram hakan och förväntar mig
att få ta emot en och annan smäll
för min öppenhet då jag vill att alla människor
ska veta att det här är allas våran planet
då jag vill vara med och kriga för rättvisan
Våran karamell
Den som man bara måste försöka att sträva efter
trots att det inte finns någon rättvisa
För vem kan se någon rättvisa i att någon får
hundra tusen kronor för sitt utstuckna öga?
Inte jag i alla fall
För det är värt bra mycket mer än så
Det hoppas jag att ni alla vill förstå

Ja, jag sticker fram hakan
Men så slå mig då!!!

Ken Cassel
20/6-2018




Fri vers av Ken Cassel
Läst 167 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-06-20 03:51



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Fortsätt bara vara den du är...
2018-06-20

  Marita Ohlquist VIP
Från mig får du en uppmuntrande klapp på axeln!
2018-06-20
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel