Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Revolutionen!

Uppror
Makthavarna har gjort bort sig så att det inom
befolkningen har börjat växa ett ont frö
som har börjat gro
Ett frö som håller på att växa till sig och bli
riktigt stor
Och alla som har sett denna gröda gro har börjat
på en revolution att tro
Tro på en förändring till det bättre
Då vi alla vill ha det bättre eller kan få det bättre
Då vi alla vill bygga upp en och annan bro
till varann då vi alla är som bästa vänner
då vi alla i våran hjärtan varandra känner
Då ingen av oss är osann emot varann
För är någon det så, Fy skam!!!
Så var lite ärlig mot dig själv för en liten stund
då du är så söt och grann…

Revolutionen är nära då vi inte längre håller
makthavarna så kära
För vad fan håller de på med där-a?!

Ken Cassel
20/6-2018




Fri vers av Ken Cassel
Läst 152 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-06-20 04:22



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Ja, man kan undra vad de håller på med...det är tid för förändring...
2018-06-20
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel