Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blod; En Dikt Om Kärlek

En Tom Grav
Ett Begravt Rum
En Gyllene Häxa
Med En Brännande Klåda
Odefinierade Djup Av Undermedvetna Eldar
Egendomliga Agenter Vid Midnatt
Brinner Ut – Tonar In – Leder Tillbaka – Utan Återvändo

Mellanrummen Återkopplar Sig Själv
En Oregelbunden Loop Från Dina Händer
Till Mitt Ansikte
Mina Händer
Till Din Hals
Giftdrypande Läppar Fattar Eld
Tänder – Klor – Ögon – Dödläge

Målade Namnen Från Varje Natt Vi Förstörde
Med För Mycket Av Allt På Väggarna Bakom Stationen
Och Knuffade Kundvagnar Genom Neondjungelns
Falska Gryningsljus
Sveptes Med I Morgonrusningen
Som Kameleonter Tryckta Mot Betongen
Upplösta Som Vampyriska Dimmor
I Moln Av Avgaser
Ett Växande Brus Av Röster
De Skarpa Ljusen Tömmer Oss Till Sista Droppen
Utanför Försvarslinjen

Utskjutna I Rymden Kristalliserad Klagosång

Dansade Nakna Genom Blekt Månljus
Och Radioaktivt Regn
Hypnotiska Svampar
I Ruinerna
Av Det Gamla Mausoléet Utanför
Betjänade Av Kvinnan Av Lila Dimmor

Utanför Försvarslinjen
Blir Ditt Blod En Dikt Om Kärlek Mellan Oss
Delade I En Tillfällig Avvikelse
Genom Det Som Inte Är
Och Det Som Är

Fingertoppar Vassa Som Skalpeller
Delad Galenskap
Det Här Är Ut/Sidan/In
Osammanhängande Valutor
Av Berömda Sista Dödsrosslingar
Inte Ens Ord Egentligen I Våra Mellanrum

Tillbaka I Rummet Av Döende Piss
En Stank Av Döden
Medan Gryningen Gång På Gång Brutalt Våldtar
Den Oskuldsfulla Natten
Skoningslösa Änglar
Den Heliga Anden Av Alice I Underkläder
En Smak Av Piskor Och Kedjor

Ditt Blod Leder Oss Tillbaka
Till Utgångspunkten
Utan Återvändo
Återkopplade Loopar Av Lust
Och Mörkt Begär

Kärleken Är Ett Praktfullt Vilddjur




Fri vers (Fri form) av The Red Crow
Läst 213 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-06-20 11:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

The Red Crow
The Red Crow