Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vart hjärta har sin saga

Vart hjärta har sin saga

Tänk om alla dessa sagor

istället fått vara verklighet




Fri vers (Fri form) av Valter Örn VIP
Läst 230 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-06-20 12:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP