Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blöt helg

När jag var inne på systemet härom dagen

såg jag hur folk provianterade en massa drycker

för midsommarfirandet

Jag tänkte då att det nog blir en blöt midsommar

Och nu ser jag att det rapporteras om mycket regn

under midsommarhelgen

Det artar sig således till en dubbelt blöt helg !




Prosa av Valter Örn VIP
Läst 245 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-06-20 14:31



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Tur att det då finns
Vissa som kan gå
torrskodda förbi
"Amatörernas afton"
;)
2018-06-20
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP