Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dödens handtag

Jag fick en kram,
men du var iskall
Hånlog bakom min rygg
Ville lägga dina händer,
omkring min hals
Krama åt
se mig kippa efter luft,
se skräcken i mina ögon
Där du också kunde se
Spegelbilden av dig själv,
din egen makt
Du smekte min hals,
kände dig för
Lekte med tanken att krama åt
Jag kände dina andetag
Du viskade ”Får jag ta Dig?”
Förlorad av din kraft,
trodde jag att det var rätt
Jag svarade ”ja”
Döden tog mig
Några år för tidigt
Jag hade inte kraft att stå emot
Mörkret tog mig
Jag var hemma




Fri vers av LadyM
Läst 633 gånger
Publicerad 2006-06-09 13:57



Bookmark and Share


    Xena
Tungt, svart - men vackert i sitt mörker
2006-06-09
  > Nästa text
< Föregående

LadyM
LadyM