Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Arvet


Arvet är stort,
envist och porlande

Ända sedan mina förfaders livsverk,
har det alltid haft samma styrka

Det har liksom,
yttrat sig,
hos samma personer

Jag är en av dem
Jag känner en stor gemenskap,
med alla dem som levt med arvet före mig
Banat min väg,
tagit bort vissa hinder

De stöttar mig nu
Finns inom mig,
i mitt hjärta

Leder mig rätt
Viskar i mitt öra

En av mina förfäder,
en lång och ståtlig man
Är nu en fågel,
en örn,
med sitt näste utanför mitt fönster

Jag känner mitt arv
Jag ska förvalta det väl
Tack!




Fri vers av LadyM
Läst 470 gånger
Publicerad 2006-06-09 13:59



Bookmark and Share


  baphomet
Mystik! bra och uppbyggande. Efter den texten kan man bana nya vägar med förfäderna i ryggen.
2006-06-18
  > Nästa text
< Föregående

LadyM
LadyM