Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Orange Bilolycka

Blixtrande Värmebölja
Överljudsskräp
Tänd På Cash
Orange Bilolycka

Inga Hundar Skäller Vid Midnatt
Alla Katter Är Grå
Ett Gyllene Tillfälle
En Sista Flyktväg

Röken Från Din Cigarett
Sju Dagar Av Svett
Luktar Som Bränt Gummi
Längs Motorvägen

Till Länderna I Väster

Mitt Röda Monster Och Jag
På Balkongen Och Du
Stirrar På Kvinnan
Vid Busshållplatsen

Ditt Skeva Rovdjurs Leende
Omättliga Pisksnärtsögon
Galenskap Som Rytande Motorer
Inuti Väggarna

Ingenstans Att Gömma Sig
Helter Skelter Rustchbana
Stuprörssjälvmord
Interstellär Resa

Skrikande Drömmar
Om Den Frätande Häxan
Som Lutar Sig Över Mig
För En Kyss Eller Ett Dödshugg?

Hennes Malström
Av Onämnbara Lustar
Drar Mig Tillbaka Till Det Berusade
Nakna Rummet

Mausoléet Vid Avgrunden
Min Tumme Närmar Sig
Kritisk Massa Mot Hennes Klitoris
Månen Dansar I Mitt Ansikte

Jag Är 10 Fot Hög
Och Du
Som Ett Sista Andetag
Mot Min Hud

Jag Är Den Sjunde
I Dina Drömmar




Fri vers (Fri form) av The Red Crow
Läst 190 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-06-20 22:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

The Red Crow
The Red Crow