Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Eget foto. Att bli upplyft!


Optimistisk livssyn

 

Vaknar till en ny dag med nya intryck, vill möta min nya dag med nyfikenhet, är nyfiken av vad livet har i beredskap.

Livet ger mig så mycket av allt det goda, varje dag har sina guldkantade höjdpunkter, att kunna möta vänner fyller glädjebägaren.

Att uppleva årstider ger mig tidsperspektiv, få inspireras av naturens färger och former, intas av stor ödmjukhet inför det jag upplever.

Känna glädje över de små händelserna i livet, små händelser som gör så stor skillnad för mig, i det lilla kan jag uppleva stor berörande glädje.

Jag vill uppleva den lycka som jag vet finns, känna min kropp jubla av vällustens stunder, få ge av mig själv och känna stor harmoni.

Allt detta vill jag uppleva varje vaken stund, vet även att de mörka stunderna följer mig, minnet av glädjestunderna ger mig ny kraft, jag ser med stor optimism framåt i livet.




Fri vers (Fri form) av Kensy65
Läst 196 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-06-21 08:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kensy65
Kensy65