Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

svartsjuk

--

Jag hatar att jag älskar dig jag hatar dig jag hatar att hata dig jag hatar att du är glad hos en annan jag bryter av mina fingrar en och en för att de inte ska slå ditt telefonnummer jag blundar hårt om du kanske skulle kunna vara i närheten jag slutar fungera om jag ändå råkar se dig för jag hatar dig något så förbannat för den jävla kärlek som du väcker i mig

(innehåller sampling frånm dikten Slutar fungera av Pojken i svart)


Fri vers av Samed
Läst 3391 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2006-06-09 15:05



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Underbar läsning, sanningsenlig och ren i all sin underkastelse, bra!
2006-11-06

  Pojken i Svart
Kommenterar texterna var för sig och börjar med den första:

Jag blir stum och läser din text gång på gång... Dina ord känns så väl igen av mig och ditt språk faller mig i smaken. Gillar särskilt mycket formuleringen "jag bryter av mina fingrar en och en för att de inte ska slå ditt telefonnummer", jag känner verkligen smärtan när man vill men ändå INTE vill ringa denna någon.. Tycker om att du skriver "ihop" allting, det tvingar mig att läsa texten flera gånger (vilket absolut inte är något negativt!).
Tack vare den här texten favoritmärker jag dessa "svartsjuka dikter" :)

Så över till "Korp"
Också den här texten är stark, dock inte lika stark som den första. Gillar att du använder dig av just korp, det är en mycket stark symbol som väl passar för att beskriva din text...
De två första raderna är enligt mig de starkaste i hela texten...

Och slutligen "Din imperfetion"
Den här texten tilltalar mig inte lika mycket som de andra två. Inte för att den är dålig, men jag tror att den skulle tjäna på att stå för sig själv, då de andra texterna är mera lika.
2006-06-09
  > Nästa text
< Föregående

Samed