Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hämta

https://open.spotify.com/track/2Yc7OZnvTAJcJ8XaNDtFx5?si=1XnUfeaxRNCClDD_FCjSYA 

 

vill bara hämta dej

bort från 

förväntningarna

kraven

 

både andras

och dina egna

 

till mej

till fridfullheten

 




Fri vers (Fri form) av Spik
Läst 249 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2018-06-21 19:12



Bookmark and Share


  Goraxy 89 Orion VIP
Fortsätt med att vara fridfullheten (många andra behöver den) !!!
2018-07-06

  Janina Kaminska
Vackra, värmande rader.
2018-06-24

  jba VIP
Ömsint vackert.
2018-06-21
  > Nästa text
< Föregående

Spik
Spik