Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Minnen


Nyanser av kärlek

Hans berättelser omsluter henne

hans varma skratt är som en varm famn

han masserar bort hennes smärta

lyssnar på hennes lugnade andetag

 

han borstar hennes långa hår

hon viskar stilla

- jag älskar dig

 




Fri vers av Maiah VIP
Läst 199 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2018-06-21 21:26



Bookmark and Share


  Stay Golden
Kärt. Kärleken är lika fröjd som fara.
2019-02-23
  > Nästa text
< Föregående

Maiah
Maiah VIP