Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

inom tysta kroppar

I en kamp om närhet i natten
Din stank av läckande stomi
Mot mina avskyvärda defekter
I en stund om att bli fri
Bortom hjälpmedels innovativa effekter

Vi är lejon utan egna röster
Som skriker hejdlöst om lika värde
En hög med skuggor på savannen
Deformerade av en naturens slump
Som nu rör vid varandra




Fri vers av Gin83
Läst 347 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2018-06-22 00:30



Bookmark and Share


  karenina VIP
Förmedlar starka känslor och bilder
2021-06-30

  överlevaren VIP
Ord som ryter, markerar genom att pinka in sitt revir och strävar efter jämlikhet... bra text!
2018-06-22
  > Nästa text
< Föregående

Gin83
Gin83