Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om jag kunde indoktrinera

hela världens befolkning med att man inte gör
det mot någon annan det som man själv
inte vill bli utsatt för
så vill jag tro att hela världen skulle bli till ett
mycket bättre och säkrare ställe att bo på…

Ken Cassel
23/6-2018




Fri vers av Ken Cassel
Läst 145 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-06-23 00:33



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Vi har ju en fri vilja och jag önskar att alla människor skulle använda den till att göra gott istället, men tyvärr så är det ju inte så...och att alla vore som robotar är kanske inte heller så bra...
2018-06-23
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel