Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Girighet på högsta nivå!

Mer
Mycket vill ha mer
Så när jag får höra att fotbollsproffsen så som Messi
och Ronaldo sysslar med skattebedrägeri och
åker dit på det, så kan jag inte mycket annat än
att le åt det hela då girigheten har fått två
så kända ansikten på sin tapet
Skadestånd på några få miljoner dollar, vilket de
trots allt tycks kunna leva med
Stackars fattiga satar…,

Ken Cassel
23/6-2018




Fri vers av Ken Cassel
Läst 203 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-06-23 00:58



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Ja, man skakar bara på huvudet åt dem, men det är ju som du skriver att "mycket vill ha mer"...
2018-06-23
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel