Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stulet kaleidoskop

Du har ett stulet kaleidoskop fångat
mellan händerna medan du ligger på rygg i korridoren
genom olja faller guldstjärnor, faller gnistor
mellan ögonfransarna i halvmörkret

du får en liten böj i mungipan när du ler
tätt intill med ditt vita bröst mot min överarm
inuti linsen blir ränder av taggar och strimmor genom oljan
vi röker cigaretter som knastrar och poppar
när solen gått ner




Fri vers (Fri form) av Swirling
Läst 227 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-06-23 09:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Swirling
Swirling