Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

För vapen


jag har små ajax-sår i händerna, tunna rivmärken på axlarna. jag har trosor med hål i sömmen mellan spets och silke. hon har en röst som jag tänker mig varsam ej handgriplig fostran av mystiska, otäcka farbröder i glänsande höga hattar. män som stjäl fattiga människors organ för att leva lika länge som åtta hjärtan slår. hon har kopparrött hår och är för vapen. så klart är hon för vapen.

hon visar foton från 1700-talet och alla har allvarliga ögon under hattar, chinjonger och skinande pincurlslockar. hon är som en mamma man aldrig haft och allvarlig som judiska kvinnor på foton från 1769.

jag undrar hur det skulle vara om vi hängde i Florida jag och C. skulle jag få låna en överdimensionerad pistol, eller kanske en kalashnikov och skulle vi leka counter strike på hennes bakgård.

om någon gick förbi eller gjorde någon form av intrång, så kunde vi skjuta lite på deras ben. sedan kunde vi äta pommes med hummer och vila barfota i kvällsolen.




Fri vers (Fri form) av Swirling
Läst 183 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-12-16 17:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Swirling
Swirling