Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om maskrosor och mitt ex tussar på golvet.

vi döpte den till maskros för att maskrosor är gula, men ändå lite smutsiga på något sätt. som solar men ändå inte.

osmidigt spränger de barriärer. de lyckas aldrig rätt. vi vill ju bara att de ska förstå innebörden av att ta egenansvar för sin situation. vi kan inte låta alla få något litet gratis. ett plus ett blir ganska många litet.

vi råder dem att sluta tycka synd om sig, äta äpplen regelbundet, sova, träna, göra roliga saker som gör maskrosor glada. vad nu det är.

varför inte fråga pappa om du kan få pengar att åka utomlands i några månader. varför inte skaffa en man, skaffa ett jobb, kamma dig.

och om du tvingar dig att skratta
kan grimasen komma att bli permanent.




Fri vers (Fri form) av Swirling
Läst 169 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2020-05-23 13:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Swirling
Swirling