Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fransk hiphop



I början innan vi talade med röster och med text och musik, fanns fransk hiphop som din farsa inte kunde förstå och fem liter rött vin i ristade kristallglas från 1890.

Inte förrän någon av oss slutat andas

och det blir inte du

under stora blå himlar att flyga.

Det var något med papper och blommor.
Det var bättre utan röster och det är.

Jag kommer aldrig att sluta sakna det jag såg
när du inget sa.

Att lyssna genom alla musiklistor är som att skrapa ut sitt hjärta med en sked och tycka om det.




Fri vers (Fri form) av Swirling
Läst 334 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2018-07-29 03:04



Bookmark and Share


  SatansSon VIP
du har talang.
2018-07-29
  > Nästa text
< Föregående

Swirling
Swirling