Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

branden som brinner






tänker mig hett, rött stoft nära floder
rostigt damm som drar upp över smalbenen
träden fäller små visslande insekter

tänker mig att små hus klättrar upp över dina branter
stenfasader brinner i solen
vi är både barfota och hjärtlösa

en mun mot nacke under vitt linne
febriga handflator, blanka ögon i rörelse
en smekning mellan öm och vakenhet
ansikten rodnande
fingertoppar mot munnar
tyst
tyst
stilla

tänker mig att det är rött stoft nära floder





Fri vers (Fri form) av Swirling
Läst 264 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2018-09-08 21:13



Bookmark and Share


  simoninsilence
vackert
2018-09-08

  Bengt H VIP
Väl valda ord, men jag skulle föredra den mer otydlig som den är i början.
2018-09-08
  > Nästa text
< Föregående

Swirling
Swirling