Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Film Utan Slut #2 [Sexton Stenar För Steve Reich]

Häromdagen Medan Jag Promenerade Till Arbetet
Stötte Jag På En Kvinna
Som Stod Helt Stilla
Vid En Stapel Av Stenar
Sexton Stycken För Att Vara Exakt
De Liknade Ett Klocktorn

Hon Bara Stod Där Helt Stilla Och Stirrade På Någonting
Jag Vet Inte Vad;
Jag Vet Bara Inte … Någonting
Jag Stannade Och Stod
Absolut Stilla Vid Hennes Sida
En Lång Stund På Någonting

Och Medan Jag Stod Där Absolut Stilla Vid Hennes Sida
Och Stirrade På
Jag Vet Inte Vad
Stadens Abstrakta Idé
Min Förlorade Själs Spegelbild
Hörde Jag Ett Hårt

Klickande Ljud Blandat Med Djupa Suckar
Det Tog En Stund
Att Inse Att
Det Var Kvinnan Som
Stod Helt Stilla Vid Min Sida

Som Pratade Med Mig? På Ett Språk
Jag Aldrig Hört
Trots Det Förstod Jag
Efter En Stund
Varje Ord Hon Sade

Och Hon Sade: Det Kommer Att Regna Idag
Det Kommer Att Regna I
Dag Det Kommer Att Regna

Det Kommer Att Regna Idag Det
Kommer Att Regna Idag
Det Kommer Att Regna Idag Det Kommer Att Regna
Idag

Och Lika Plötsligt Som Hon Börjat Slutade Hon
Och Jag Gick Vidare
Vem Var Hon?
Var Hon Ens Verklig?
Femtio Steg Längre Fram
Stannade Jag För En

Coffeetogo Och När Jag
Coffeetogo Go Coffeetogo Go
Coffeetogo Kom Tillbaka Ut IGen

Började Det Regna Och Det
Började Regna Det
Började Regna Och Det
Började
Regna




Fri vers (Fri form) av The Red Crow
Läst 187 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-06-23 13:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

The Red Crow
The Red Crow