Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Viker

 

undran undan 

viker ned

medgörligt otroget

lojal ändå

stillar mej

till evighetens

giljotin

vid målgången

 




Fri vers (Fri form) av Spik
Läst 276 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2018-06-24 11:10



Bookmark and Share


  Goraxy 89 Orion VIP
Giljotinen finns för att vi måste komma ut ur skalet !!!
2018-07-06

  Stay Golden
Heavyone
2018-06-24
  > Nästa text
< Föregående

Spik
Spik