Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mållinjen

 

 

löper 

som

en hynda

genom livet

droppar blod

eller sekret

 

trampar ner

röjer

tassar 

inte längre

tyst på tå

 




Fri vers (Fri form) av Spik
Läst 233 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-06-24 11:11



Bookmark and Share


  Goraxy 89 Orion VIP
Man måste våga leva livet fullt ut !!!
2018-07-06

    ej medlem längre
Spooky. Vad bra. Allt måste inte vara så himla tutinutt hela tiden.
2018-06-24
  > Nästa text
< Föregående

Spik
Spik