Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag är förvissad att läsaren är begåvad med skillnaden på dikt och verklighet. Mina erotiska excesser är begränsade och tillåter icke utsvävningar i masochismens beklämmande klagoskrin.


DU ÄR SÅ DJÄVLA VACKER

Jag ville öppna ditt hjärta

med de ömma orden

Få smeka å smaka

ALLT

Få berätta

ALLT

Men!!!

Nej!!!


***

Jag fick inte fortsätta

inte ens med slagträ

eller kofot

rörde sig dörren.

Du förblev kall

reste muren

kringgärdad

med ditt lockande leende.

FAN.....
DU ÄR SÅ DJÄVLA VACKER


***

Tillplattad

Förvandlades jag

till en brottsling

som ville bryta sig in

som en tjuv om natten.


***

Beväpnad med testosteron

skulle jag droga ditt hjärta

till eftergift.


***

Men jag krympte

kände mig ful

ofullkomlig och DUMPAD.

Det blev ett intet.


***

FAN..........
DU ÄR SÅ DJÄVLA VACKER!!!

Jag ville bara skrika
å dra ballen i gruset.






Gurra





Fri vers av gunnnar nylund VIP
Läst 292 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2018-06-24 12:12



Bookmark and Share


  Tess74
Grymt bra text! Älskar den!
2018-06-28

  Kungskobran VIP
Bakom varje kvinna
skall du finna
finns en mask
som döljs i en liten ask
den skall du öppna
för i den
finns kärleken
2018-06-24

  gunnnar nylund VIP
Hmmm, ser att herr Wiking mallar opp
sig som en stroppig tupp. Vänta bara,
loppet är ännu inte kört, min ljuva
kvinna kanske suktar efter mig runt
hörnet.

2018-06-24

  överlevaren VIP
Mycket känsla i orden....bra text!
2018-06-24

  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Va ä du för en poet som inte förstår att dikta dig in i hennes hjärta och själ,ord som är lika vackra som hon,under förutsättning att hon förtjänar dom.
Titta på mig,jag lyckades ju !
2018-06-24
  > Nästa text
< Föregående

gunnnar nylund
gunnnar nylund VIP