Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om ögon

Man kan slå på kroppar
men dina ögon, de var aldrig slagna
inte mina, inte dina
det hände att jag tog ett piller i ditt hotellrum och somnade
vaknade med rummet fullt av soldater som skrattande och sorlade, glas som slog mot glas mot marmorbordets skiva
och jag somnade om och vaknade i ett tomt guldfärgat spegelrum med ringar efter glas och flaskhalsar i regnbågens alla färger på fönsterbrädan
ditt röda hår utspritt över kudden
dina andetag fallande mot manglade lakan

dina ögon de var aldrig slagna.
inte dina, inte mina.




Fri vers (Prosapoesi) av Swirling
Läst 256 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-06-24 21:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Swirling
Swirling