Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

TvåHundraÅttioTreTusen(17)

Medan jag försöker
återfinna en någorlunda balans
och försöker hitta ljusstrimmor
tickar siffror iväg.
Jag har blivit en rödmakerad skam.
Jag vägrar.
Jag tänker inte bära runt,
på hennes dröm
resten av mitt liv
medan hon traskar obekymrad
runt mot nya mål,
för att sätta klorna i någon
annans svaghet.
Och jag känner hur
sönderskavda känslor
vänds mot ilska,en vrede,
så att jag nästan blir rädd
för mig själv.




Övriga genrer av HenrysDotter
Läst 169 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-06-26 13:32



Bookmark and Share


  träsnidaren
JA!!! Fan va bra.
Starkt fångat
lättillgängligt
poesi som känns

och det känns igen.
2018-06-26
  > Nästa text
< Föregående

HenrysDotter
HenrysDotter