Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det måste bara vara kärlek

som jag känner när jag umgås med mina
närmaste vänner
Jo, för jag kan känna hur det i mitt hjärta
bränner varje gång som vi ses
Hur varmt det kan bli när vi stämmer upp
i våran egen lilla sång som vi sjunger på
om och om

Det måste bara vara kärlek
som jag känner varje gång som vi två träffas
på och möts
Men så tycker jag ju också att du är så himla
otroligt vacker och söt
Sötare än den godaste gröt
Så när vi två är ute och fiskar är det alltid
du som håller i spöt
Den som får napp efter napp
För själv så får jag bara upp en massa skräp
ifrån botten så som gamla ölburkar av plåt
och plast

Det är bara kärleken som kan överbringa allt
Få människorna att bry sig om varandra
Vara rädda om varandra
En helt underbar känsla om den vårdas ömt
För varför ska man gå och hålla på och strö på
såren sina eller andras med mera salt
För har man inte varit med om tillräckligt
mycket skit under sina levnadsår
så är ändå kärleken något att räkna med
helt iskallt
Något att vara rädd om, som jag hoppas
att ni förstår
Så puss på er alla som läser det här
såhär i sommarvärmen
25 grader över Stockholm idag
Yippie!

Ken Cassel
27/6-2018




Fri vers av Ken Cassel
Läst 234 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-06-27 14:06



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Det är klart det är kärlek. Vad skulle det annars va? ;-) Puss på er båda och grattis.
2018-06-28
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel