Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hamn

Visst lockar friheten
en dämpad melodi bortom horisonten
kan skönja färger
som aldrig setts här i hamnen

Med tampar sitter jag fast
guppar lätt med vågorna
Ser andra segla iväg
gör små smulor av mina drömmar

Lyckan är att ligga i hamn
att ha en bryggplats till sig själv
En försäkran mot skeppsbrott
Ett svek mot en törstande själ





Fri vers (Fri form) av Leonina
Läst 223 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-06-30 00:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Leonina