Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Farfars lekstuga

 

Hammaren slår

spikens huvud

 

i lekstugans

vittrade väggar

 

den som byggdes

för länge sedan

 

när jag var barnet

till en annan farfar

 

klädd i kärlek

och snickarbyxor

 




Fri vers av Peter Olausson VIP
Läst 390 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-06-28 22:06



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Fina minnen, min morfar var mycket gammal och farfar dog tyvärr innan jag föddes
Min farmor dog tyvärr också innan jag föddes.
Min mormor är den enda jag minns
får skriva en dikt om henne
2018-06-29

  Nils-Robert
Väcker starka minnen.
2018-06-29

  Ciralina eller Annmari Nyzell VIP
fint det
om jag även skulle skriva om
morfar
2018-06-28
  > Nästa text
< Föregående

Peter Olausson
Peter Olausson VIP