Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

De vildaste av drömmar

har den unga flickan som är ute och rider
på sin ståtliga häst över berg och dalar
så att det gungar
då det är hon som håller hårt men ändå ledigt
i hästens tömmar
Men så älskar hon ju sin häst också
Så det sista hon vill är ju att såra sin häst så
att det ömmar
För tillsammans med sin älskade häst får hon
ju uppleva de skönaste av äventyr ute
på de öppna vidderna
Ute i naturen tillsammans med alla de vilda
djuren som slipper sitta inlåsta i buren
Ja, små äventyr som hon sen sent kommer
att glömma då hon i sina vildaste fantasier
fortsätter att rida framåt och drömma…

Ken Cassel
29/6-2018




Fri vers av Ken Cassel
Läst 166 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-06-29 07:05



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Man får aldrig sluta drömma...
2018-07-07
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel