Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Allt var inte bättre förr!

Lobotomerad och kastrerad
kunde man bli förr i tiden av staten då de
klädde av en naken
Ingen lek vill jag påstå
För när vi märkte att det på henne var något fel
våldsam som hon var
så bytte vi bara ut hennes själ
Och titta på henne nu
Nu står hon ju bara där så snällt och ler
Något som vi andra normala och snälla människor
kan leva med
För nu gör hon ju inte någon fluga förnär
då hon lämnar oss alla andra ifred
Ja, nu när hon inte längre är medveten om vad
som händer och sker
Lobotomerad som hon numera e´…

Allt var inte bättre förr!

Ken Cassel
29/6-2018




Fri vers av Ken Cassel
Läst 167 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-06-29 07:44



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Vi får försöka behålla det som ändå var bra...
2018-07-07

  anits VIP
Bra och viktigt skaldat! Så sant allt var inte bättre förr.
2018-06-30

  Viksten
Bra och viktig text
2018-06-29
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel