Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Var det är jag kommer ifrån

Mina handlingar är tröga
Och kraven är för höga
Känslorna så långt ifrån
som landet där jag kommer från
Är jag svensk eller invandrad?
Det ena eller andra
När jag egentligen är både och
Inhemsk från invandrad flock
Men spelar det nån verklig roll
varför måste nån ha koll?
Döma mig vid varje kval
Får aldrig någon marginal
De bestämmer var jag kommer ifrån
Om jag får stanna, om jag får gå




Bunden vers (Rim) av Lättpåverkad
Läst 211 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-06-30 03:19



Bookmark and Share


  Fulbergarn
Så vidriga SD är
2018-06-30
  > Nästa text
< Föregående

Lättpåverkad
Lättpåverkad