Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Där lika barn leka bäst!

När jag fick höra att hon tyckte om att rimma
precis som mig, kunde jag ju inte låta bli
att på henne börja limma
Jo, för jag frågade henne lite snällt om hon ville
följa med mig ner till sjön för att simma
Bara ta oss ett skönt litet nattdopp i denna sena
timma runt midnatt
Vilket hon mer än gärna ville göra men då hon
undrade om vi skulle hinna dit ner innan
morgonen grydde
Självklart, sa jag medan jag för henne höll på
att kurra och spinna
Spinna som en katt
Vilket fick henne att bli så full i skratt
Fick henne att känna sig lite busig då hon tänkte
mot mig göra några små spratt
Så på vägen ner till sjön tog hon helt plötsligt
krokben på mig, så att jag mot marken föll
helt platt
Sedan så gick hon till attack
Slängde sig över mig och började pussa på mig
över hela mitt ansikte då jag först trodde
att hon hade fått fnatt
Men då jag istället började inse att vilken tur
jag hade haft
Att här hade jag hittat en tvillingsjäl
En kvinna som också tycker om att rimma
då man har huvudet sitt på ett skaft…

Där lika barn leka bäst!

Ken Cassel
30/6-2018




Fri vers av Ken Cassel
Läst 213 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-06-30 10:24



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Mysig text...fint...
2018-07-07

  anits VIP
Härligt skaldat!
2018-06-30
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel