Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

KÄRLEKENS FRÖ

Kärleken min

kan den dö

bli begravd

täckas av jord och snö.

VAD VET VÄL JAG???

Nåväl

av olika skäl

vill jag väl

att där

den sätter sitt frö

växer upp

åter mig klä´r

så jag blir fin

rustad med blommor

och

beslöjande min.






Gurra




Fri vers av gunnnar nylund VIP
Läst 207 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-06-30 15:53



Bookmark and Share


  gunnnar nylund VIP
Usch på dig din fuling, akta dig så jag
inte kastar kaktusen på dig.
2018-07-01

  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
...eller en kaktus.
2018-07-01

  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Beslöjande min !? ja de bli väl en Opiumvallmo eller en Mariuanaplanta av dig då.
2018-06-30
  > Nästa text
< Föregående

gunnnar nylund
gunnnar nylund VIP