Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vandring

Vandrandes vidare inåt i den djupaste skog
Här hör jag hemma och kan vara tillfreds
Att få frodas och växa
Att få stanna och gro
Bland de övergivna rötterna får min tanke vila

Ett plötsligt skrik får mig att vakna upp
Ett plötsligt ryck i mitt innersta
Det går att tro att allt går att gömma
Det går att tro att allt går att glömma
Kommer jag en dag få ro att stanna till och titta upp?




Fri vers av Mrell
Läst 220 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-06-30 20:43



Bookmark and Share


  danne //
Din första vers är mig kär den existerar för tillfälle i det verkliga , kuta ut barfota känna barret sticka under fotsulan , men liv et.. frodas..

Din andra vers den skrämmer mig , den väcker ledsamma känslor .....
2019-07-04
  > Nästa text
< Föregående

Mrell