Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inne i den djupa skogen

så händer det någonting spektakulärt där alla
älgar nu har samlats för att mot
människorna demonstrera
För på stora plakat kan man se att det står att
Älgarna demonstrerar
Att älgarna har fått nog
Att de nu vill få till en stor frizon i skogen
där inga människor får hålla till
Där alla människorna måste hålla sig borta
ifrån deras skog
Och den människa som bryter mot det löftet
ska kölhalas på marken i hundra meter
som om den vore en liten plog
säger den största av alla älgar medan han
fräckt och käckt hånlog
En riktigt stor älg som man inte gärna vill
bråka med…

Inne i den djupa skogen så händer det
någonting spektakulärt!

Ken Cassel
30/6-2018




Fri vers av Ken Cassel
Läst 190 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-06-30 21:10



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Du har kanske hört den låten om Älgarna som demonstrerar...kul...
2018-07-07
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel